Referenties & C.V.

Animatie voor DWDD.

Elke maand kiest een panel het boek van de maand bij De Wereld Draait Door.  Ik mocht de animatie verzorgen voor het boek 'hoe ik talent voor het leven kreeg' van Rodaan Al Galidi. Deze kans was voor mij ook het startschot om mij volledig op mijn eigen animatie- en illustratiewerk te richten.

 

QUOTES

Een paar opmerkingen uit een reeks van tevreden opdrachtgevers. Door te kiezen voor opdrachten die bij mij passen, draag ik zorg voor een resultaat dat zichbaar met plezier en passie tot stand is gekomen. En het liefst doe ik alles tegelijk. Muziek combineren met fotografie, tekeningen en film en dit samenbrengen tot een mooi geheel.

 

Referenties & C.V.

Ad Visser, Songwriter & Multi-Media Performer
advisser.nl/

"Een buitengewoon goede en mooie mini-film!!! Dit verraadt talent op internationaal niveau. Alleen al de keuze van de uitvoering in smaakvolle monochrome potloodtekening!!  Heel sterk!!"

 

 

Referenties & C.V.Mathijs van Nieuwkerk, Presentator

dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl

"Een onmogelijke opgave, maar bijzonder goed gelukt!"

 

 

 

 Referenties & C.V.Erwin Budding, Foto- en videograaf
www.erwinbudding.nl

Bijzonder creatief, getalenteerd, vooruitstrevend en ondernemend. Zo heb ik Joris leren kennen o.a. tijdens een aantal uitdagende filmprojecten die ik samen met hem heb gedaan. Opvallen in een wereld met veel aanbod is een hele uitdaging. Joris is met zijn werk in staat om het WOW effect te creëren en daarmee uit de massa te springen. Op vele gebieden in zijn vak is Joris een specialist. Joris vertaalt de vraag van een opdrachtgever naar een passend creatief concept en weet altijd positief te verrassen met het resultaat. Joris heeft een open persoonlijkheid en is een betrouwbare partner. Ik werk graag met Joris samen.

 

Referenties & C.V.Henk Westerveld, Melioka
www.melioka.com

Snel, adequaat en meedenkend. Vier kritische mannen met ieder eigen ideeën op een spoor brengen, knap werk!

 

 

 

Opdrachtgevers & C.V.

Download hier mijn uitgebreide persoonlijke C.V. (pdf)

Referenties & C.V.