Portfolio Category: Motion Graphics

Exact Software

Exact wilde graag een nieuwe functie voor het financieren van projecten in hun software laten zien. In opdracht voor Eagerfilms heb ik deze animatie gemaakt als ondersteuning. Ondanks dat dit eenvoudige animaties lijken zit er veel projectionmapping en camera-tracking in deze animatie.
Lees meer...

MoGlass

Cycles 4d is een renderengine voor het 3d programma dat ik gebruik. De ene renderer heeft prachtig licht. Dan andere perfecte schadow. Hier zie je hoe je objecten in stukken kan breken en een andere glaskleur kan geven, me slechts 1 materiaal (texture).
Lees meer...

Showreel 2017

Showreel (mid) 2017, een compilatie van mijn werk tot half 2017. Met enige trots kijk ik terug op het eerste jaar als zelfstandig ondernemer/animator en dat ik die stap heb durven nemen. Om volledig te vertrouwen op je creatieve skills en je baan op te zeggen, is niet niks. Als ik deze compilatie terug kijk,…
Lees meer...

3D icons

3D icons: iconenset gratis te downloaden via onderstaande link! Je vind daar ook gif-animaties en een powerpoint om vrij te gebruiken. Check onderstaande link! Download
Lees meer...

SnizTop TVC

Televisie commercial voor SniZtop. Een Hooikoortsremmend middel van Davantis Health wilde graag meer bekendheid bij o.a.ouders van kinderen met allergieën. Maar wel met een vrij klein budget. Dat soort uitdagingen vind ik leuk.  De styling, characterdesign, animatie en  compositing is van mijn hand. Eigenlijk kalles dus behakve de audio, die is fantastisch gedaan door Spook.fm.
Lees meer...

MoGraphs

MoGraphs is de afkorting voor Motion Graphics. Vaak wordt daar ook 'Special Effects' en 'Motion Design'  me bedoeld. In deze compilatie zie je verschillende combinaties en technieken.
Lees meer...